920 29 353 / 405 53 383 [email protected]

Personvern, cookies & GDPR

Retningslinjer for personvern

Vi håndterer dine personopplysninger på en sikker måte. Vi gjør følgende:

Personopplysninger

Du har rett til innsyn i dine personopplysninger som thegrillpit.no har registrert i samsvar med gjeldende lovgivning. Du kan til enhver tid be om å motta disse opplysningene uten vederlag i tråd med lovgivningen.

Du kan også, når som helst, be oss slette eller rette dine personopplysninger, forutsatt at vi ikke er forpliktet til å oppbevare disse i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har.

Opplysninger skal utleveres/overføres på en sikker måte. Dersom den registrerte inngir anmodningen elektronisk, og med mindre den registrerte anmoder om noe annet, skal informasjonen gis i en vanlig elektronisk form.

Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen.

Informasjonskapsler («cookies»)

The Grill Pit (thegrillpit.no) bruker cookies. Vi bruker informasjonskapsler for å gi innhold og annonser et personlig preg og for å analysere trafikken vår.

Vi gir lesetilgang til våre partnere om hvordan du bruker nettstedet vårt. Lesetilgangen brukes innen sosiale medier, annonsering og analysearbeid. Dette kombineres med annen informasjon de har samlet inn gjennom din bruk av tjenestene deres. Du godtar automatisk vår bruk av informasjonskapsler ved å bruke nettstedet vårt.

Bruk av informasjonskapsler («cookies»)

Når du besøker nettsiden til The Grill Pit, logger vi informasjon om besøket. Informasjonen er innsamlet passivt og lagres i såkalte cookies, eller informasjonskapsler, som er en liten tekstfil som lagres på din harddisk. Den kan ikke benyttes til å identifisere deg.

De fleste nettlesere aksepterer automatisk cookies, men du kan vanligvis modifisere nettleseren din til å avvise cookies hvis du foretrekker det:

Hvis du ønsker å lære mer om cookies, eller hvordan du kan kontrollere eller slette de, kan du gå til Aboutcookies.org for en detaljert veiledning. I tillegg er det enkelte tredjeparts annonsenettverk (eks. Facebook og Google), som tillater brukerne å velge bort eller tilpasse sine preferanser.

Det kan du gjøre ved bruk av linkene under:

Google Ads-innstillinger

Facebook Ads-innstillinger

Ditt samtykke gjelder følgende domener: thegrillpit.no

Slik kan du unngå cookies

Om du ønsker å unngå bruk av cookies kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere cookies automatisk. Se nettleserens hjelpesider for innstillinger. Vær oppmerksom på at om du velger å utelukke cookies, vil flere av funksjonene på thegrillpit.no ikke fungere optimalt. Ved å bruke nettsiden tranemedia.no samtykker du til bruk av informasjonskapsler.

Personopplysninger til tredjepart

Thegrillpit.no selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart. Utenforstående kan bare få innsyn i opplysningene hvis dette er nødvendig for å utføre bestemte tjenester for tranemedia.no. I slike tilfeller inngås strenge avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten, i tillegg vil thegrillpit.no alltid bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå. The Grill Pit ved daglig leder/innehaver er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger som beskrevet ovenfor.

Kontaktinformasjon

Ønsker du at thegrillpit.no sletter dine opplysninger, eller du ønsker å få utlevert dine personopplysninger lagret av thegrillpit.no, så ta kontakt med oss. Kontaktinformasjon finner du på denne siden.

Postadresse:

The Grill Pit
Tollbodgata 1,
3290 Stavern

Vi bruker informasjonskapsler (cookies).
Ved at du fortsetter å bruke thegrillpit.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.

The Grill Pit © 2018

Levert av Trane Media